Nu åker jag!

Ha en dunder bra helg och ät mycket godis!

Påsk naglar - färger

Idag åker jag mot Stockholm och träffar kära maskisar och kommer hem på måndag kväll så det kommer nog inte uppdateras så mycket under helgen. Men jag säger glad påsk och gött med lov!!!!

Fotbollsträning

Kööööttaaaa

Vår och påsk på G!

 
 
 
 
 
 
 
 
           
 
           
 
               
    
 
 

Outfit of the day

Idag är jag glad för något men vet inte vad? Men jag ska säga att det är den känslan jag tycker om mest! Dagen börjar med en föreläsning på nösnäs och ni får en bild på dagens kläder. Njut av solen människor!!

Back on track

Är på väg hem nu efter att ha Gymmat med Moa! Det kändes gött efter gårdagens kalas och det behövdes! När jag kommer hem så ska jag gå ut med min hund och ta något nyttigt att äta. Plugga inför prov på torsdag också kanske?
Ni får en fin bild på mig och min fina syster, kram!

Nu kör vi!

Snart kalas färdiga tjejor

Idag blir det kalas för våran bror som fyller 20 den 25 mars! Vi fixar oss oc klockan 13 kommer gäster! Sedan ska jag åka hem och detta är sista dagen jag är i huset... Ha en bra dag! Puss

Fiskbensfläta

Bubbel mys

Godkväll gottfolk! Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag verkligen haft, med sol och allt.
Detta är sista gången som jag badar i detta bubbelvad eftersom vi flyttar 2 och jag åker hem i morgon.. Kommer sakna detta huset riktigt mycket!! Så sjukt fint och mysigt..!! Lite synd... Men det andra huset blir säkert bra när man målat om och flyttat in lite grejor. Pussa

Biffarna själva ju!

Idag gjorde jag NP i svenska som jag missa för några veckor sen när jag var sjuk. Ska väll inte säga att de gick bra men inte dåligt heller. Efter skolan gick jag och Moa till gymmet och biffade oss lite!
Idag bjuder vi! Var trött i armarna så det skakade lite, hehe....

My babies <3333

Hejsansvejsan!! Idag var det långdag i skolan men den avslutades lugnt med syslöjd och sedan gick jag till torget för att möta mamma. Och dessa snyggingar på bilden nedan fick jag med mig hem!!

Leker nyttig

Mohaha

Fett tagande låt

 
 
tagga träning!
vill inte bli förkyld :(((((

WeHeartIt - You can!


               
                 
                                                           
               
 
WeHeartIt
 

Gym √

Hejsan! Idag har det varit en väldigt lugnt morgon faktiskt. Jag gick upp och gjorde i ordning mig och sen körde min bror mig till skolan. Nu är jag hem kommen efter att ha varit i skolan hela dagen till två och sedan gymmat! Jag och Moa började med att springa på bandet och sedan körde vi lite maskiner, riktigt bra jobbat av oss tycker jag allt!! Tyvärr tog jag inga bilder så ni från en gammal, man kan inte ha blogginlägg utan bild ju!!
 
haha, från underverseum i 8:an ;)

HOMS.BLOGG.SE

 
Här har ni en video när jag flätar 3 olika flätor på Hanna i fredags.
Men glöm inte att följa grymma Hanna och Moa på bloglovin eller prenuminera på deras youtube kanal!
Dom tipsar om makeup, kläder och allt möjligt! FÖLLLLJ
 
Youtube: HÄÄÄÄR
Bloglovin: HÄÄÄÄR
Bloggen: HÄÄÄÄR

Brudklänningar

När jag var med Jessica i Göteborg för att kolla på bal klänning till henne så gick vi sedan in i en butik med massa fina klänningar, bl.a. Dessa på bilden nedan. Jag trodde jag skulle dö när jag såg alla klänningar, trodde dom skulle förstöras bara jag kollade på dom ungefär.

Movies

Igår kväll såg jag på 4 filmer innan jag gick och la mig eftersom jag inte hade något bättre för mig. Hehe, så kan det gå! Från halv sex till klockan 2 typ och sen vaknade jag halv tio. Ikväll blir det träning annars är inget annat planerat idag. Hoppas ni får en bra dag!

Instagram bild, följ: beeaas

efter flätorna


HANNA MOTANA

           
 
 
 
 
 
 
 
Sitter hos Hanna nu och sen drar vi på match och ikväll kanske jag sover här!
Riktigt go vän har man, går inte en dag utan ett skratt av dig, tack vännen min♥
 
Jag är så tacksam för de vänner jag har, riktigt bra är ni allihop♥
puss, vi kanske hörs senare? ;)
 
 

Hair braids

 
 
caaaaam bilder yaoo //puss

lördag-söndag

På lördag förmiddag åkte jag till min syster i göteborg för att hälsa på våran äldre syster! Vi åkte först och provade en balklänning och sedan skulle vi äta. När vi höll på att bestämma oss så kom det fram en tjej och frågade om vi ville komma på en tjej "karnival", det var liskom en grej för alla tjejer eftersom det var kvinnornas dag i fredags där man kunde få fixa naglarna, flätor, bageutter och kolla på dansuppvisningar och massa mysigt! Men vi hann inte göra flätor och så mycket efersom vi skulle se på bio. Beautyful criters, jätte bra film! Vi käkade thai och sedan drog vi hem och såg på mello. På söndag så flätade mindy mig och vi myste hela dagen och sedan drog jag hem och gjorde typ inget mer på hela dagen. Det har varit en bra helg! Bilderna finns på mobilen så det kanske kommer upp någonting, puuuuussssssssss
 
 

Helg

Igår Fredag var jag i skolan och träna på kvällen och när jag kom hem kollade jag på gladiatorerna. Det hände inte så mycket igår precis men idag ska jag ka till göteborg och hälsa på min syster. Vi ska se på bio, sen typ käka något och mysa omkring och på kvällen blir det mellodifestival final! Vem tror du kommer vinna ikväll? Jag vet faktiskt inte riktigt vem jag hejjar på men banen är ju alltid bra men man vill ju ha en chans i eurovision så då funkar de ju kanske inte så bra.
 
Men idag blir det nog inte mycket mer uppdatering än detta, vi hörs!
 
 
gamal gangster bild :p

Dagen

Hejssssan! Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt! Det som är så bra med skolan är faktiskt att man kan komma arg och ha en dålig start på dagen, det börjar segt oså men mina vänner piggar alltid upp en och det går inte vara ledsen längre! Ni är grymma! ♥
Efter skolan drog Moa med mig hem, vi pratade, gick i skogen med hunden, pratade mer, pratade om allt, fota, lyssna på musik, prata meeeeer, och skratta och idag fick jag ut mycket ur kroppen som bara ville ut så tack Moa! ♥ Om en stund drar jag mig iväg mot std och sover hos min syster som också är grym, tack för du finns, alltid! Nu mår jag riktigt bra och ni får till och med en outfit bild av vad jag hade på mig idag, puuuuusssss.
 
 
 
 
 
Glad tjej bjuder! 

Fett arg

Just nu är jag fett arg! Ingenting blir bra ungefär... Tidigare innan jag sökte till gymnasiet så hade jag jätte svårt för att välja linje men sen när jag äntligen bestämde mig för samhäll, betende så kändes allt bra ändå. Men idag fick jag ett meddelande från min SYV och då skrve hon att de ska lägga ner mitt program på den skolan jag valde... så nu känns det som jag får börja om hela processen men hela gymnasievalet...!!! sjukt kul... Nu vet jag ännu en gång inte vad jag ska välja............................
 
//En upprörd besviken och ångestfylld flicka.

Mer foton?

Idag kommer det inte hända så mycket i huset faktiskt. Senare blir det träningen men annars tror jag inte jag har så mycket planer för dagen! Jag måste ta med kameran ut och fota snart i det fina vår vädret. Jag tycket i alla fall det är kul att läsa bloggar med mycket bilder så då är det ju bra om ni får mycket bilder också. Idag får ni några bilder från den efterlängtade sommaren! 
 
           
 
         
        
           
 
 
<3

Mums...

Frukt är alltid gott!! Så nu när jag kom hem från skolan tänkte jag att varför inte skära upp frukt? Haha! Nej men det är faktiskt ett riktigt bra och gott mellanmål! Bye

Nu känns det bra!!

RSS 2.0