Kan det bli bättre?!

hejhej! Nu skiner solen igen och snön är på väg bort!! Man ser hur snön försvinner och fåglarna kvittrar, vååååår ♥
Idag har jag varit i skolan och om ca 1 timma åker jag till min syster som jag ska sova hos ikväll, myyys!
Dagen har varit allmänt bra och kommer bara att bli bättre. Går dagen var också kanon! Jag åkte till göteborg med Alicia där vi åt på donken och sedan kollade lite affärer. Sedan åkte båda åt varsit håll i en egen spårvagn. När jag kom till stationen med tåget blev det att gå 3.5 km som kvällspromenad hem eftersom inte mammas bil är lagad en. Men allt gick bra och jag somnade så gott när jag kom hem.
 
¨
vill ha sommar och soooooool!! Och nya bilder. :(

To good to be true

Idag har det varit en riktigt fin dag! Inte bara vädret utan hela dagen har faktiskt varit riktigt bra en så länge. Vi hade hemkunskap i skolan och nu har jag också hjälpt mamma att göra mat. Ganska duktigt tycker jag allt! Ska strax dra ut med Lillipilli så hon får springa av sig lite. Senare blir det fotbollsträning, riktigt kul! 
 
Det ser inte proffsigt ut precis :'D

Dagens yao

Pick the right way

Helluuuu!
Jag sitter just nu och ska börja med fortsättningen på min NO som det är redovisning av på onsdag... Yey..!! Med te och lite musik kan det ju kanske bli mysigare!
Men annars idag har jag varit ute på promenad med Lili i vårvädret och städat mitt rum bland annat. Va duktig man kan vara ibland! Nu Bea, nu är det bara att sätta igång med NO:n...

Det absolut inte jag som skrev!

Börja blogga?

Jao, funderat på det flera gånger. Detta är första inlägget år 2013. Jag har liksom inte haft lust att skriva men jag kanske kommer med ett inlägg då och då, eller till och med några på en dag? 
När man har blogg kan det ofta kännas så tvingade att sitta vid datan och blogga om allt man gör så därför kanske det inte blir så ofta, men har jag lust så varför inte?
Idag har jag iaf varit ute på promenad med Isabell, Moa och Lili sen kom vi på att vi kunde åka skridskor och då lämade vi hunden och drog och åkte skridskor! Det var första gången denna vintern, säkert sista också. Jag vill ha vår nu!!
 
puss
 

RSS 2.0