Valborg

Halllå goingar! Snart tar jag bussen mot Sofie och spenderar natten där. Vi får väll se vad vi hittar på. Glad Valborg eller vad man säger! Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag faktiskt haft och den ska bra bli bätte. Vi hade vänskapsdag i skolan, asså vilken go klass jag har ändå. Kommer sakna den efter skolavslutningen, usch.. Men dom dör inte så man kan ju altid ses igen så tur va! 
Pusshej och leverpastej
 

En bild beskriver ganska så mycket

I am so pro

Studiedag

Göttgöttgött! Studiedag idag då. Det ända negativa är att de lägger den på en tisdag istället för måndag eller fredag... eller på onsdagar som är långdagar. Menmen, ska väll inte klaga! Jag ligger i sängen och lyssnar på musik, ska snart ta en lång promenad med Lili och mina egna tankar. Haha, igår... så jävla dum -.- men sånt händer, det går inte att ändra det som hänt! Man lär sig av sina misstag så nästa gång kanske jag är smartare, japp, vem vet. Ett enkelt "hej" hade väll räckt. Men nej, icke. Okej, hoppas ni får en fin dag på skolan, jobbet eller vart ni nu i världen befinner er. Bye.
 
                               
     
 
 
weheartit
 
 

Pappi

Halv fem åker jag mot uddevalla och min fina pappa. I helgen åker vi till campingen så det blir nog inte mycket blogging om det inte kommer upp något från mobilen. Hoppas ni får det bäst, puss.

Låt aldrig rädslan att missa hindra dig från att spela

Last night

God eftermiddag alla fina och söta som läser min lilla blogg här idag! :')
Igår åkte jag in till götet med några polare, eller bekanta, det beror på hur man ser dom... haha, nej men jag åkte in och käkade lite(ganska mycke..........) mat med mina kära vänner och efter det hade jag ont i magen och då var det efterrätt på det, såklart! Men tror ni jag åt den, nepp, icke sa nicke, den fick min asyster som fortfarande hade lite plats kvar i magen, jag vet inte hur hon lyckades med det precis men japp det var det som hände. När vi kom tillbaka till vackra och underbara stenungsund så åkte vi till donken och jag trodde jag skulle dö bara på tanken av det men aja, vi gick in och efter en stund så beställde jag en äcklig kaffe som jag egentigen inte dricker men som jag drack ändå eftersom jag la i 3 påsar socker i så den blev lite goare. Sen åkte jag och min syster hem till henne och myste lite och sen sov vi! När jag vaknade i morse blev jag ledsen för att det var regn men det gick ju bra ändå, dagen har varit bra och sen ska jag träna! puss och hejdå sa tomtenissen på en topp som satt och gjorde perfym för grisarna som satt och kolla på tv, bye!
 
kaos mannen.................................. :s bjuder!

Ändring är bra

Hej alla! Idag har varit en bra dag som startade väldigt segt med att jag kom till skolan och satte mig i en soffa och nästan somna. Jag brukar aldrig vara så trött som jag har varit idag men det kanske beror på aktiveringen från gårdagen. I alla fall så var skolan ganska lugn och när jag kom hem gick jag och sov i 1.5 h och det gör jag aldrig heller!! Mamma kom och väckte mig så att jag ska kunna sova sen och hoppas nu att jag kan det, jag är ganska trött fortfarande så det borde gå. Jag var ute och gick med Lili i 1 timma också så lite energi borde jag gjort av med idag, jag hoppade faktiskt träningen pågrund av att jag tror min trötthet skulle ta över och att jag inte skulle kunna prestera bra. Det var ungefär de idag. Som ni kanske märkt så har jag uppdaterat designen med svart och ändrat typsnittet på en del texter, nu behöver jag bara en ny header som jag i sinnom tid ska fixa också! 
Be strong and keep going! kram
 

Depp texter yao

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0