GLAD HALLOWEEN! :)

 
Google bild!!

förändring påbörjad

Nu håller jag på med en förändring! Ni får bilder när det är klart. Jag tror det kommer bli toppen!! Idag har jag bara vart hemma och kollat på TV, datan, tränat, duschat och börjat på "förändringen". Nu kollar jag på en film. Inte så mycket som hänt idag, KRAM!!
 
arkiv bild

Lördag-helgen

I Lördag då.
 
De började med att alla vakna jätte tidigt runt 07.40 när vi skulle gå upp 09.00. De gick ju inte somna om heller! Vi skulle åka i väg någon stans men ingen utav deltagarna visste vart för ni förstår ledarna är ganska hemlighetsfulla när det gäller vad vi ska göra. Vi gick ut till tvärbanan ca 11.00 sen tog vi tunnelbana och sedan buss. När vi var framme så var det ju klättra i träd vi skulle göra! Man klättra upp på en stege upp i trädet sen var det en bro över till ett annat träd. Till nästa träd var det ett "spindelnät" och sedan en ligande repstege kan man säga. Efter de ett långt rep som man skulle gå över och sedan en rep bro. De gick bra!! Men när jag skulle gå över det långa repet hade jag lånat ut mina vantar så händerna blev så kalla så jag tappa känseln. Men jag kom över och allt ordnade sig! Vi grillade också hamburgare. När alla som ville hade klättrat så åkte vi buss, tvärbana och tunnelbana påvägen hem igen. Vi åt efter en stund och snacka. Någon timme senare hade vi  arbets grupp och då målade jag lite fint på min hand, bild nedan.
 
 
 
 
 
 
 
       
      
 
 
           
 
 
PUSS!
 
 
 

Beautiful friend

I love yooou

Just smile

stay strong.

Filmkväll

Igår hade jag Hanna och Moa en riktigt ordentligt mysig film kväll! Vi såg på två filmer, dunka musik, snacka och så skratta vi en hel del också!! Här får ni några bilder från idag.
 
 
           
 
           
 
           
 
            
 
 
           
        
           
 
           
 
HEJ DÅ!
 
 

Helgen

För att inte göra detta inlägget förlångt så börjar jag om skriva om fredagen i första inlägget om helgen i Stockholm!
 
Så i fredags så satte jag mig på mitt första tåg i mot Göteborg runt 10.30. När jag kom till Göteborgs central bytte jag tåg mot Sthlm som gick klockan 11.42 som skulle vara framme 14.50. Det tog tid och jag var ensam mendans mina andra kompisar åkte tillsammans i ett annat tåg samtidigt, jag visste att det tåget tog längre tid men då hade man ju haft sällskap. I alla fall när jag kom fram till Centralen i Stockholm så kramdes vi med alla och väntade på de sista som skulle komma och sedan bärde det av till kontoret där de jobbar när de inte har höst/påsk läger. Det var riktigt trångt i bussen och med all packning gjorde de inte bättre... De var riktgt sjukt mycket folk, de var typ dubbelt så många än vad det satt och då var alla platserna upptagna, helt galet!! När vi kom fram till huset välkommnades vi av de underbara ledarna och kramades med dem, sedan valde vi sängplatser. Som en början på en riktigt trevlig kväll så åt vi mat, pratade med alla om vad man hade gjort under tiden vi inte säts. Vi spelade även lite spel och så körde vi en lek, du ska måla ett huvud sen någon annan kroppen sen du benen och den andra skorna, här nedan finns bild!
 
 
                   
 
 
 
 
 
 
 
             
      
 
 
 
Fortsättningen på lördagen kommer i morgon, håll ut kik! och förlåt för sen uppdatering, en propp gick igår så internetet funka inte.... KRAM
 
      

Våfflar håret

Tar det imorgon

Jag tar blogg bloggningen i morgon just nu ska jag bara njuta av kvällen!! :D

Ensam...

Nu sitter jag på mitt andra tåg hem, men nu är jag ensam. Felix och Stefan har åkt hem till sig dom också. Jag saknar alla maskisar redan!! Ett halv år tills alla är samlade igen. Det gör ont o hjärtat men vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal! Jag kommer skriva mer om helgen sen när jag kommer hem men jag ska säga att de var riktigt kul hela helgen!! Krraam på er alla älsklingar!!

Sen kommer antagligen Hanna och Moa till mig. Vi ska se på film och mysa bort hela kvällen, det är ju trots allt LOV NU!!!

Vinter är också mysigt

 
 
 
 

God night

 
GOD NATT!

Små kissarna

           
 
           
          
 
Så små och söta :')

fina naglar

 
LÅNGA NAGLAR OCH GANSKA FINA OM JAG FÅR SÄGA DET SJÄLV!! HAR JAG HAFT DE?!?!?

Stockholm nu

yes, we are normal

 
sometimes.... ;)

gammal bild

 
Åh, vad fint hår jag hade :O

Stockholm i morgon

I MORGON ÅKER JAG 10.29 PÅ VÄG TILL GÖTEBORG OCH SEDAN 11.42 VIDARE TILL STOCKHOLM!! LÄNGAR!!!♥ SAKNAR ER MASKISAR ♥ Där ska jag iaf tillbringa fyra dagar till på måndag. åh, vad skönt asså att träffa dem igen! Jag kommer inte uppdatera någonting vad jag vet, men jag gör några tidsinställda så det inte blir helt dött! :)


JUSTE GYMNASIE. Jag och mamma satt och prata om gymnasie förut och nu låter även handel och administration intressant. Detta blir ett jobbigt val, verkligen. Jag tänkte jag kunde skugga dem på Nösnäs och se hur linjerna är och så får jag lite mer information om dem, man vill ju inte välja fel...
 
 
 

Pizza time

gymnasie panik

Hjehej! Vi sitter i skola och har engelska och gör en keynote om en stat och stad i USA. I alla fall så igår somna jag ultra super tidigt redan 19.45!! jag var jätte trött. Vi var på nösnäs och besökte två program och jag var på barn&fritid och industri. Industri var bra för man har bra betalt och jobb direkt efter gymnasiet, men barn och fritid var väll lite intressant också men jag vet ju inte vad jag vil bli...
KRYA PÅ ER HANNA OCH ALICIA! ♥
 
       
       
             
       
 
KISSES AND LOV FROM US!
 
 
 
 

Julafton om 2 månader

Som Rubriken lyder! Om två månader i morgon är det julafton... GALET, DET VAR JU PRECIS SOMMAR LOV.....!!!! Men jag tog kort i affären för vi var och handla men det funka inte och ladda upp. I alla fall så har det kommit julgrans glitter, ljusstakar och tomar. Snart är det 1:a adevent och sen 2,3 och 4 sedan julafton och nyår, ojojoj, vad fort tiden går.......
 
 
 
 
Hoppas snön inte kommer riktigt än utan typ 1 vecka innan julafton! :)

From yesterdayg

Hejhej! Skolan gick bra, just nu sitter jag och chillar och lyssnar på musik!! Jag var hos tandläkaren idag också, INGA HÅL! tack och lov ;) 
 
Men vet ni .... Jag fryser :( Tur att jag har ett element i rummet som funkar! Bilder från igår ↓
 
             
        
           
 
            
 
     
       
     
      
 
Capriz & Lili
Fotograf: Sara
 
 
 

Skolan

Tjennaaaaaaare! Idag är första lektionen idrott och sen är det engelska, SO och svenska. Jag är på bra humör och det verkar bli en bra dag, dock glömde jag ladda datan igår, hehe så jag satte i laddaren nu och den har 42% hoppas den hinner upp till minst 50 innan jag ska gå, ha en bra dag!
 

Grym dag!

Taggar första innomhus träningen för mig med bästa laget om ca 2 timmar!! 

Tack för dagen Sara!! Riktigt mysigt har vi haft det med våra hundar och skratt. Vi har lekt med hundarna, fotat, fikat och så åt vi pizza. Mums..... Vi gick promenader och prata om allt och inget, trevligt! Tack igen, får göras om snart ♥
 
 
 
 
 
 
Du är snygg Sara PUNKT.
 

Sara den underbara

Planer idag

Godmorgon! idag sov jag inte lika länge som igår, men då kanske jag är trött ikväll och kan sova!
Idag är planerna att åka till Sara så både vi och hunadrna får någon att leka med. Det kommer bli super! Efter de så ska jag träna fotboll för första gången på två veckor eller något!!!!!! Längtar. Jag har vart sjuk och sen var jag hos pappa hela praon så jag längtar massor! Kram på er, hoppas ni får en bra dag för det kommer jag att ha.
 
   
 
 
 

Sömn tuta

Ah, här var man sömn tuta!! Sov till 12 idag och de ska jag säga er är itnte ofta! 
 
Jag har inget planerat idag förutom att Jessica kommer hit med några vänner så ska de ha en "hejdå" middag för Jessica innan hon åker til Kina. Min stora syster sa vara i stora Kina en hel månad själv, jag sakanr henne redan... men det kommer nog gå bra, eller det kommer gå bra. Fast det angår inte mig, så jag undrar om någon fin själ vill ses idag? :)
 
NEW YORK

Fredagsmys

Helgrym kväll i Göteborg med min kära älskade vänner ♥ Tack så mycket för den mysiga filmen och donken! Om 6 dagar är jag i sthlm, längtar ihjäl mig....! Saknar er finisar!!!
 


Veckan hos pappa har vart grym! Med min lilla syster och pappa, det värsta är att jag sakanr dom redan. Men tack för veckan, snart ses vi igen! Älskar er goingar! Praon gick också super, idag har jag packat varor, roligaste på veckan + då att de var fredag, ännu bättre! Nu somnar jag glad och med pirr i magen med längtan och hoppas på en lika bra morgon dag! ♥
 
 
 
Slump bild, goaste onepice.

Miss U

Working

Tja, jag jobbar på med att lägga ut annonser och det funkar perfa, jag är grym.

Nu försöker Sally gräva ner sitt ben i en filt, vi kan väll säga att de får sådär, men det syns inte! ;) jag försöker lägga upp en bild med jag vet inte varför bilderna inte vill laddas upp...

Stallet

 
Isabell var hos läkaren och jag ville kolla på när en häst longerades så jag cykla dit och så fick jag till och med rida lite på den söta hästen ni ser här ovan^^
Dagen har vart toppen! Vi sluta klockan 13.00 för Malin skulle till ett kalas för en tjej som fylde 90år så jag kom hem tidigt, chillade, var ute med Sally och sen crosstraina jag i 40 minuter och styrka på de, gött gött!!
Så jag mår bra, och till kvällsmat åt jag ett knäckebröd och sallad.
Hoppas ni får en trevlig kväll!
 

Crosstraining

13.2 mil är jag på nu :) snart färdig. Normal som jag är bloggar jag när jag tränar, haha!!

Dax att gå upp

God morgon på er! Jag har en fråga, varför är alltid sängen som skönast på morgonen när man ska gå upp? Har ni tänkt på de? Alltid perfekt varm, kudden ligger alltid bra och ja... Men nu får jag gå upp dax för prao dag nr 2!! Hade!

1.1 mil

Hellotjenatja!
Jag sprungit på crosstrinen i 31 minuter och lyckades med 1.1mil. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men tränat har jag :D
Nu ska jag följa med Isabell till stallet, så får vi se vad vi hittar på där, hon ska väll rida och jag får undervis ;)
KRAM
 

Red lips

 
 
 

happyhair.se

På min första prao dag har jag haft jätte kul!:) jag hat vart med på små möten och lagt in minst 30 annonser på blocket. Väldigt trevlig personal! Vi har fikat och planerat.
 

Isabell #3

                                                    
     
 
 
Riktigt fin syster!

ananas & crosstrainer

Åh, idag har jag börjat dagen nyttigt! Först crosstrainer och sedan ananas och vid 13.00 så ska vi gå ut på en lång härlig promenad. Jag skulle ju praoat idag, men jag är ledig så vi kör i morgon och resten utav veckan istället, det låter bra tycker jag! Ha en bra dag! 
c-c-c-am bilder ♥♥♥♥

Ögonen ♥

God natt

Som jag sa! Jag kände på min att det skulle bli en bra dag! Den började med att jag vakna och åt frukaost, vid 10.45 åkte vi till en loppis men den var inte kul så jag och Eddie och till djuraffären och valde vilka fiskar vi skulle fylla på akvariumet med, det blev 4 stycken, silverhaj och någon annan sårt som jag inte vet vad den heter. Vi åt Mcdonalds och sen åkte vi hem. Jag och Isabell tog våran "moppesak" och körde med, haha as kul! Sen lite senare på kvällen gick vi till hästarna och var där några timmar, cykla hem, såg på film, åt och nu ligger jag i sängen och ska sova!
Hoppas eran dag vartl ika bra som min!
God natt 
 
love you angry sweetheart.

Nappe och Isabell

 
           
 
       
        
 
Söttttaaa ju, Napoleon och Issa ♥
 

Se de ljusa i allt

God morgon

Hej. Idag känner jag på mig att det kommer bli en bra dag!! Hejdå.

Bra dag, helt klart!

Hejsan människor, kul att ni titta förbi!
Idag har jag försökt uppdatera med mobilen men det har inte alls funkat...
Men hoppas ni uppskatta de tidsinställda inläggen! 

 Idag har jag i alla fall vart i skolan, och efter det gick jag till min  syster på läkarhuset som skulle ta sin andra spruta för hepatit A&B. Bara 11 dagar kvar tills hon åker till Kina.... I EN MÅNAD!!!!
Det är galet vad stolt man är över sin syster...♥
Sen träffade vi några av Jessicas kompisar och fyllde på busskortet och sen gick vi till stationen, tog tåget mot Uddevalla och byte sedan tåg som tog 1 timma, vi var framme runt 17 och nu sitter jag här och pratar med mina fina systrar och ska snart lägga mig. 
Här har ni lite om dagen, kram och godnatt!!
 
Snose första dagen vi fick hem honom! ♥

redigerad bilder, länge sen

 
 
 
 
 
SPAIN
Länge sen...
Mycket minnen får ni idag!
KRAM

Min fantastiska mamma ♥

 
 
Jag älskar dig 

Minnen i Danmark

 
 
 
 
       
 
 
Ni är de bästa och om ni skulle förstå hur mycket jag älskar er... 
Jag saknar er finaste människor, ni betyder så mycker så det inte finns ord!
JAG ÄLSKAR ER, JAG SKANAR ER! ♥

Pappa vecka

Hej igen! Mycket inlägg idag, men det hoppas jag ni tycker är roligt!! I morgon åker jag till pappa och ska vara där en hel vecka, längtar super duper mega mycket!!! Har inte vart hos han på minst en månad nu, saknar han ♥ I alla fall så ska jag bo hos han en vecka eftersom jag ska praoa på hans flickväns hår webb butik. I morgon kanske det inte blir lika mycket uppdateringar, kanske små med mobilen, det blir kanske inte så mycket tid till de i morgon, men det märker vi!! Ska nog göra något tidinslällt nu, sen ska jag sova, det lär bli en lång dag i morgon. Kram och godnatt!
 
 
Vad vore livet utan minnen med vänner och sin familj♥

Höstsol och kallt

 
 
Sådanna dagar älskar jag när det är blå himmel, ingen blåst inget regn men lite kallt, men det gör hela dagen, när det är minus grader på morgonen och fortfarande kallt på dagen men varmare, det har varit en riktigt mysig höst dag!

HEJHEJ

 
Ibland vill man bara bort.
Man förstår sig inte på vissa personer som står nära än,
men vad ska man göra, life goes on!
Säcka inte ihop för det du inte kan ändra.
Var stark, stå rakt, och visa vem du är! 
Du kan inte gömma dig för verkligeten.
Bye thats was everything from me!

Den finaste

 
     
    
 

IPHONE BILDER

 

Elevensval

Hejhej!! :) Jag försökte att uppdatera bloggen igår med lite bilder med mobilen men det funka inte så det blev ingen uppdatering igår. Men i alla fall så hade vi elevensval och jag hade först foto och sen hade vi IUP. Foto var kul men IUP var såååååååååååååååååå lång...men helt okej!  Idag har vi valde vi att se på en SO film om Hitler och hur han fick makt och matte. Här får ni en redierad bild och en icke redigerad
 
 

Nu är det kallt

 

Typiskt

Varför ska alltid knutarna bli bra när dom inte ska de??!? Eller är det bara så för mig??

Pics of Isabell

             
 
           
 
           
 
 
Foton av Isabell med min kamera, hon ville att jag skulle lägga upp dom så ni såg hur fina bilder hon tar! :D
 
 

Isabell #2

 
 
 
Finaste ♥
 

Dagens kläder

Nu är jag hemma för vi gick sluta tidigt för en gångs skull!! Lärarna skulle till brandstationen. Nu ska jag börja med min teknik uppgift, jag ska skriva om mjöl. Bea, det är bara att sätta igång!! Här har ni dagens kläder också. Tjaoo!

Varför ....

...ska sängen vara så sjukt skön och varm på morgonen när det skola? :( har liksom väldigt lust att ligga kvar här en stund, typ hela dagen...

Spindel nät

 
 
           
 
nöjd ^^ 
 

Lili

Jag kom hem från skolan för två och en halv timma sen, nu har jag chillat, vart ute med Lili och nu ska jag se till och göra lite nytta... Jag måste börjaa med en teknik uppgift vi har, jag vill verkligen inte, men den måste göras!! wish me good luck... Dagen har väll vart helt okej, i skolan så gjorde jag och Moa tyska som vi båda inte alls tycker om men nu har vi bestämt oss att göra det så bra som vi kan, så imorgon på IUP så ska vi fortsätta med reccensionen till våran tyska bok som vi ska översätta.
 
Efter detta tråkiga inlägg ska ni få lite mysiga bilder, shaoo!!
 
           
 
 

Kvällspromenad

God kväll! Jag och Lili fick oss en riktigt mysig kvälls promenad, bättre än de vanliga på något konstigt vis. Vi gick in i skogen och så såg jag oranga stålar som fanns mellan träden, vi gick mot sjön och det var en sån fantastisk utsikt och stilla kväll men en vacker solnedgång, men jag hade naturligtvis inte med mig kameran, inte ens mobilen...
 
! Men det var i alla fall en riktigt lugn och skön kvällspromenad som jag behövde och Lili var hut lycklig som helst när hon sprang omkring i skogen! Hoppas ni får en riktigt bra kväll!!
 
 
Modell: Jag
Fotograf: Bästa lillsyrran
 

Bara 19 dagar kvar!!

Toppen kväll/natt!

Det var riktigt kul och mysigt hos Moa!! Mycket skratt och prat under hela kvällen. Vi spela kort och spelet "med andra ord" och när klockan var 00 så bestämde vi oss för att gå en 5km lång runda, haha så knäppa som vi är, men det var grymt mysigt och lätt att vi ska göra om det goingar!!

Iphone biler

Film kväll yao

Nu ska jag snart till Moa med några andra och kolla film och mysa. Ingen
Mer uppdatering ikväll antagligen, så god kväll vi hörs!!

Little sister #1

           
 
           
 
           
 
 
Nikon D3100

Nya naglar

Fredag

Jag var hemma idag också. Gött med lite helg så man inte missar ännu mer i skolan... I morgon hoppas jag att jag är tillräckligt pigg för att åka till Moa och träffa lite kompisar! Det har vart mycket denna veckan som har vart viktiga och det är alltid då jag blir sjuk och det är inte ofta jag är sjuk!
 
Iaf torsdagsmyset igår var jätte bra! Vi pälade och spela spel och åt kanelbullar eftersom det var kanelbullensdag, det missade ni väll inte? :)

Höstlöv

 
           
 
 
           
 
           
 
 
 

RÖSTA PÅ MIN SYSTER

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR
OCH 
 
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR 
:D
 
Ni är bäst om ni gör det!! hon ska åka till kina snart och jag vill kunna ha tag på henne, och just nu har hon hennes ex mammas telefon som också börjar ge sig, så SNÄLLA klicka på länken och rössstaa!!♥
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR

Heart Autumn

 
Nikon D3100

Nya bilder

Hejhej! Idag har jag vart hemma, jag är förkyld fortfarande. I morse så kände jag bara att jag var tät i näsan, kunde typ inte andas, så jag stannade hemma! Jag har nya kort i kameran från igår men jag har inte laddat in dom än. Jag har gjort lite läxor och så idag så jag har inte bara latat mig ^^ Om en stund ska jag åka på torsdagsmys med min syrra och några stycken, får se hur det blir, jag ska inte vara där hela kvällen för jag är typ redan trött... Men hejdå hoppas ni får en trevlig kväll!! 
 
 
en bild från ett tag sen!

Förkyld

 
Sjuk som en sjuk person. Tvär förkyld... Idag tod jag och Hanna i skol caféterian och jag trodde att jag skulle gå in i väggen! Från inget folk alls i kapprummet till att alla 6:or som var och hälsa på och alla 7,8,9:or var där också!!! OMG...sicken dag, konstigt att jag fortfarande står på bena :s klockan är 19 och jag lgger i sängen och sten sover snart känns det som... Jag har badat och nu är jag riktigt sömnig. Vi få väll se när jag somnar, men iaf blir det inget mer inlägg idag så jag säger godnatt!!

Tagga basketboll

Hejhej!! Inte mycket uppdateringar idag. Men vi sitter hemma hos Hanna som ska spela basket match. Jag och Moa ska hejja dom till seger :D de är deras första serie match, men det kommer nog gå bra!! Hanna är nr 7 ;) Hade gött igelkött!

Oredigerad

 
 

Blöt men lyxig

Goddag! ;) var ute och gick med Lili precis så nu är jag blöt men det hindrar mig inte från att Lyxa lite med ett äpple och vindrutor framför XFactor som jag missa igår p.g.a matchen. Kram hej!!

bra bilder, jo tack jag vet! ;)

RSS 2.0