Sista dagen 2012

God morgon! Idag är det sista dagen på 2012!!! Jag drar till Hanna vid 18 och är där hela kvällen med några andra och sen sover där, kommer bli asgrymt!!! Om en stund tänkte jag gå ut och springa och sen fixa mig till kvällen, kramis och GOTT NYTT ÅR!!!!

Nybadad vovve

Goddag! Jag badadde Lili förut efter att varit ute i skogen med henne. 
Blött och lerigt, men hon tyckte i alla fall det var kul! 
Nu är hon ren och fin och en gosig nybadad hund.
Jag sitter just nu och lyssnar på musik och tar det allmänt chill igen. Senare ska jag träna fotboll, wooohoo. Tagga! Puuuwwwsss
 
 

True shit in every single way.

 
To the world you may be one person, but to one person you may be the world.
 

Skype yaooo!

Stefan yaaaaooo

Jul 2012 #3

 
               
      
           
 
           
 
 

Musik

Jag ligger och lyssnar på musik, smsar och chillar sönder på livet, gööttt. Min storasyster är här så vi åt lite mat förut och öppnade några mer julklappar jag fick en bok en nyckelring från London. Tack!! :) Jag är väldigt seg idag! Jag har gått runt i min onepeace och chilaxat. Göttmos, chaaaao!!
 
 
Livet är på topp och jag är lycklig.

Toppen dag

Min dag har varit jätte bra!! Jag åkte till std och träffade Jessica och Jakob. Vi drog för att lämna tillbaka Jessicas lånebok på biblioteket och sen åt vi popcorn, höhö. Vi gick runt lite på torget, träffade Jessicas vänner och sen gick vi och åt på tiamo och var där hela kvällen tills jag åkte hem och såg på harry potter och halvblodsprinsen med mamma och Isabell. Riktigt bra dag och kväll!!!
 

26/12 - 2012

Idag drar jag till std och träffar Jakob och min fina syster oc så får vi se vad vi hittar på. Vi får se vad vi finner att göra. Bra väder, bra humör och en glad tjej. Detta kan bli en bra dag! pusssss

Jul 2012 #2

           
 
 
 
                     
     
           
 
           
 
               
         
 
 

Jul 2012 #1

 
           
 
           
 
           
 
               
        
 

Hemma

Min jul har varit riktigt bra!! Jag var ju som sagt hemma hos pappa, det kom lite vänner på besök och sådär, jätte mysigt! Vi åt mat och öppna presenter, vi kollade på kalle anka och hade det väldigt trevligt! Jag har tagit massvis med foton som jag hoppas kommer upp snart, men inte ikväll är riktigt trött och ska faktiskt snart lägga mig. Vi var på julmiddag hos min farfar och träffade några av mina kusiner och hade det allmänt bra. God fortsättning så hörs vi i morgon!
 
 
 

Christmas feelings

till pappa

Idag åker jag till pappa om ca en halv timme! Vi åker till farmor och firar henne som fyller år på julafton. Ganska coolt ändå :) Vet inte om det blir så mycket uppdateringar under veckan men det märker vi! Puss och kramar!
 
GOOOOOD JUL OCH GÅTT NYTT ÅR!!!!
 
         
      
 

Julklapp från Maskrosbarn

We are survivor

Jordens undergång, nepp, vi överlevde. Känns faktiskt jäkligt bra! Nu får vi det bästa jullovet som existerat, jävla taggad här borta kan man väll säga! Jag snackade ju skype med några roliga typer igår, så sköna asså! I alla fall så var vi uppe till 02.12 då vi skule då men 02.13 så levde vi men alla dog i sömn i stället och sten decka. Haha, jag kan säga att jag soma fort. Jag tänkte också eftersom jag inte ville kasta bort denna fina fredag så ställde jag klockan på kvart över 10. Så nu sitter jag har och lyssnar på musik som går rakt in i hjärtat.. Hörs antagligen senare! 
 
 
Från igår ;)

jorden går under

Idag har jag inte gjort någonting!! Eller jag har varit ute med Lili och slått in julklappar ^^ Duktigt av mig! Nu sitter jag och snackar skype med kompisar men man hör typ inget, hehe. Kram och hoppas vi överlever jordens undegång :o
 
 
åh.... <3333

förändring 2012

          
 
   
 
 
Jag hade inte bilder på vissa månader ^^
 
 

Jullov today

Det sitter inte fel med lite lov och vila nu asså! Hur skönt som helst! Jag har gjort i ordning mig, inte så värst anstängande fixning idag faktiskt. Vi ska vara i skolan till typ 10 och sen får vi gå hem. As gött 
 

Basket bolls turnering

Hejhopp! The winners of this years cup in Stenungskolans basketballs turnering is.....
9D
 
Wooohoo! Vi tog hem varje match! Det var riktigt bra spel av alla i laget! Först Vollybollen och fotbollen i 8:an och sen basket tureneringen i 9:an. Klass D regerar! ;)
 
 
Så idag har vi haft basket boll i skolan hela dagen, riktigt kul! I morgon är det jullov och det är allt annat än dåligt!!!! Tagggggggggaaaa
Antingen drar jag till pappa på torsdag eller fredag tror jag, saknar han riktigt mycket <333
kram hörs!!

K-a-t-a-s-t-r-o-f

Jsg börjar tvivla på mina frisör skills...
ah...
 

Men sen om man bortser från det så taggar vi till vinst i baskettuneringen i morgon mot de andra 9:orna på min skola! Ska bli riktigt kul faktiskt! Jag sitter här i min gooosiii onepeace och ska lägga mig snart. Det har varit en händelserik dag med skola, fotboll, frisör klippning och massa saker därimellan. 
God natt från mig!
 

Onödig skoldag!!!!

Hejsan!! Det kändes som en riktigt onödig skoldag idag. Först fick vi göra vad vi ville typ fram till lunsch så vi kollade på hungergames som jag förövrigt inte hade sätt än men det var jätte bra och helt klart värd att se! Vi hade lunch och sedan mer film, först robbin hodd och sen simsons... Där kan jag bara säga att det finns bättre filmer... Nu i alla fall väntar jag på min och mammas perfekta (förhoppningsvis) sockerkaka som står i ugnen! :) chao! 
 
         
 

Soccer time!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3917418/images/2012/pic_50cde95be087c3501ac8bfd3.jpg" class="image">

Snön smälter

MEN NEJ?!?!?!? DET ÄR 8 DAGAR TILL JUL, DÅ KAN INTE SNÖN SMÄLTA, ASSÅ NEJ SNÄLLA STANNA ♥♥♥♥♥♥

Novell

Här kommer kanske en liten novell om de senaste dagarna! hehe...
I fredag kom gick vi hem från skolan vid 11 och jag, Hanna, Moa och Alicia drog hem till Alicia och käka våfflor, åkte pulka och dunkade musik, bästa dagen på riktigt länge!!! På eftermiddagen åkte jag till göteborg med min ena stora syster för vi skulle hem till våran ännu äldre syster och fredagsmys med film och hemgjord pizza, super gott och jätte värd kväll de också! På lördag så åkte vi hem igen vid 15 och åkte till ungbo och var där i några timmar så min syster kunde göra sig iordning och så för hon skulle träffa sin pojkvän när han slutade jobba och på kvällen vid 9 så åkte vi hem, släppte av henne, och jag kom hem snackade skype med lite roliga personer och sen la jag mig och sov. Detta är fredag och lördag! Kram :)
 
 
sommaren saknar man allt ♥

Lucia

Glad Lucia eller vad man säger!

Jag kollade på luciatåg i skolan i morse. Vi fick jouice, pepparkaka och lussebulle. Det var faktiskt riktigt mysig och mycket bättre än lektioner!! :) 
 

Tillbaks till livet

Hejhej! Helgen i Ullared som tillbringades mycket utav tiden i affären gekås var riktigt kul!! Jag köpte lite grejer som skärp, byxor, tröja, hårinpackning m.m. Mysig helg med pappa och syskonen!! 

Under dagen har jag varit i skolan och haft långdag. En lugn och skön dag. Jag hade tyska och hade de sista förhöret innan jullovet vilket var suppppeeerduuuper gött!! Nu kollar jag på TV och chillar, ses nästa gång, krraaam!!
 
           
 
           
 
 
ego picarn...

taggaaa

Nu åker jag om en stund vidare till Ullared för första gånen i mitt liv. Jag har inte ens sett live hur det ser ut ;) Vi sover över till på söndag så det blir inte massa uppdateringar mer under denna helgen, men nu ska det shoppas och hoppas ni får en bra weekend! hadet gött igelkött!! :)
 
 

Mys kläder

... Idag igen! Det typ -18 och is kallt så man behöver lite mjukiskläder i vardagen för att överleva!:) idag är det fredag och snart helg. Senare så ska jag iväg på återträff med mitt gamla fotbolls lag och i morgon blir det ULLARED!!!! :D wohoo!! Hoppas bi har en bra morgon och får en bra dag, tjaoo.

Go låt

 

Gammal men bra

Hejsan! Idag var det långdag i skolan igen och det gick bra idag, hade en lite sväng med dåligt humör över en lärare men det funkade väll ganska bra ändå! Vi hade slöjd sista timmen som också gick bra. Det som är värst med långdagar är att vi slutar 15.40 och bussen går 16.22 så det är inte kul att stå och vänta när det är minus grader, svin kallt och snö!! :(
 
KRAM!
 
gammal.........

Mer snö

Det har typ snöat konstant hela dagen men det är ju så mysigt, en så jirnknfmwlnlfkennököj kallt!!!!! Men som sakt det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Idag hade vi ett prov i so som gick bra och ett förhör på no som gick sådär. 
 
När jag kom hem gick jag ut med Lili och så skottade jag lite för att få bort lite snö innan mamma kommer, duktig! Sen är det träning och nu ska jag kolla på tyska läxan till i morgon. Kram!
 
 
Moa ha det bäst i Gran Canaria i morgon!! ♥

Be serious

Knarrsnö

Hej allihoppa! Hoppas ni har haft och kommer fortfarande ha en bra dag! Snö är så mysigt och det gör vintern och det kalla så mysigt. Med ljusstakar i fönstren och julstjäror. Klädda granar och allt.
 
Jag tycker det är mega mysigt med knarrsnö!! Men det finns en dålig grej med knarrsnö...
Ni vet när man drar av plasten från en isglass eller drar kniven så det gnislar i tallreken, USCH DEN KÄNSLAN!! Och det värsta är att jag får den känslan av knarrsnö. Hel skumt och det är riktigt jobbigt. Det går bra men känslan finns endå där.... :(
 
             
    
bilder från nyår förra året!
 

Knarrsnö

Hej allihoppa! Hoppas ni har haft och kommer fortfarande ha en bra dag! Snö är så mysigt och det gör vintern och det kalla så mysigt. Med ljusstakar i fönstren och julstjäror. Klädda granar och allt.
 
Jag tycker det är mega mysigt med knarrsnö!! Men det finns en dålig grej med knarrsnö...
Ni vet när man drar av plasten från en isglass eller drar kniven så det gnislar i tallreken, USCH DEN KÄNSLAN!! Och det värsta är att jag får den känslan av knarrsnö. Hel skumt och det är riktigt jobbigt. Det går bra men känslan finns endå där.... :(
 
             
    
bilder från nyår förra året!
 

Julpynt

 
 
           
     
 
Idag är det första advent så jag har satt upp en julstjärna i mitt fönster och satt upp två adventsljusstakar. 
Julen är så mysig!! 

Nu ska jag dra på träning, vi börjar alltid med att gå ut och springa så nu har jag klätt på mig ordentligt, KRAM!

Rubiks kub

Jag har försökt flera gånger med att ladda upp bilden med mobilen men det har inte funkat. Men inatt klockan 1.40 när jag hade kommit på vad jag gjort för fel de två gångera innnan så löste jag kuben!! Nu var det tredje gången, jag börjar kunna nu!!! :D
 

Nedräkning

30 dagar till Nyår
23 dagar till Julafton
19 dagar till Jullov
 7 dagar till Ullared

Snart händer lite roliga saker. Jag räknar ner till ullared till nästa helg! Första gången jag åker dit, taggggaaaaa! Och sen är det ju snart ett skönt jullov som alla längtar till och julafton kommer nog bli toppen iår, så ska jag vara hos pappa och på nyår så ska jag träffa kompisar. Kommer bli as nice alltihop!!!
 

Vinter pics

 
           
 
           
 
           
 
           
 
           
         
           
 
           
 
 

Efter

Kanske man ska bli frisör? ;))

Före

Frisör igen :D

RSS 2.0