Today

Idag har jag varit ute hela dagen typ! Vi skulle bygga en kaninbur till ninisen som antagligen förhoppningsvis kommer next week. När det börja bli kallt gick jag och issa in för att dricka varmchoklad och varm macka. Sen kollade vi på film och nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik. En ganska bra dag faktiskt.
 
 
 

Tar dagen som det kommer

Idag är en sån där dag då det är viktigt att försöka vara glad för att inte tracka ner på sig själv! Ni är mer värd än vad det finns pengar i hela världen, dont forget that!
 
 

Spain in pics

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spain

Under tiden jag inte bloggade så har jag ju som sagt gjort en del saker som bland annat varit i spanien i 10 dagar i slutet på sommarlovet. Det var min första riktiga sol semester och hur galet skönt som helst! Det var varmt och gött och den mesta tiden tillbringade man på stranden. Galet vad sjukt trött man var på sand då alltså... Men jag hade de ultra super bra med familjen och ett dunder bra slut på sommarlovet!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
bild bomb!!!!!
 

Fredag

Så gött med fredag idag faktiskt! Det har varit en lugn vecka men har haft mycket stress ändå, dock vet jag inte riktigt varför men har varit mycket tankar i veckan kan man säga. Ikväll kommer min syster så det blir mysigt! Jag har en uppgift jag ska skriva färdigt som jag sen ska lämna in idag.
 
Jag hoppas på en mys fredag med familjen idag bara, och hoppas ni får det bra med! 
 

suprise!

Tjenaaa mitt bena!!! 

Suprise till alla där ute som har varit inne och väntat på uppdatering! Det har hänt mycket sen sist, jag har flyttat, börjar gymnasium, nytt fotbollslag osv. Jag trivs bra där jag bor nu med min pappa, lillasyster, låssas mamma och hennes son. Men saknar också det gamla. 
 
Tänkte i alla fall att det kunde vara kul med lite update ibland, vet dock inte hur ofta eller hur kul inlägg det lär bli men då kanske ni har lite koll på vad som händer här borta hos mig! 
 
 
 

RSS 2.0